AudioStreamer Forums Support Firefox 51 breaks Audiostreamer

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Lieven Rottiers 2 years, 6 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #736

    SkunkWerks
    Participant

    Trying to figure out in what way, but basically put loading the page in Firefox post-the-v51-update results in a situation where you can play the first song, but then no others.

    Subsequent songs play in the sense that you can see the transport bar moving, but no audio results.

    #737

    Lieven Rottiers
    Moderator

    Hi,

    Thanks for mentioning.
    Indeed, as you describe, firefox v51 plays the first song and subsequent songs don’t play (output sound), the seek bar is moving, but no sound…

    It has something to do with the sound visualizations (Web Audio Api).
    If you turn off the visualizations, then it all works again.
    To turn off, go to “settings” and uncheck “Enable music visualisations.”
    (Or use another browser off course…)
    This is just a quick way to be able to play songs.

    I’ll have to investigate it further, and come back when I found something.

    Regards,
    Lieven

    #738

    SkunkWerks
    Participant

    Doesn’t seem to be related to visualizations. Disabled them. Same result.

    Scratch that, log out, log in. It works now yeah.

    #750

    Lieven Rottiers
    Moderator

    Hi,

    In firefox v52, the problem seems resolved.

    Regards,
    Lieven

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.